MHRF Klubbinfo 14 -18

Stämmoprotokoll samt nya stadgar efter förbundsstämman
Med detta Klubbinfo bifogas stämmoprotokollet från förbundsstämman den 20 oktober, samt uppdaterade stadgar. Aktuella stadgar hittas alltid på MHRFs hemsida www.mhrf.se/om_mhrf.

Evenemangskalendern nedlagd i nuvarande form
MHRFs styrelse har tagit beslut om att inte längre trycka Evenemangskalendern i sin nuvarande form. Anledningen är att kostnad och arbetstid tyvärr inte längre motsvarar efterfrågan. Färre klubbar vill ha kalendern, då man hellre arbetar digitalt och inte har möjlighet att skicka ut kalendern till sina medlemmar. Den digitala kalendern på MHRFs hemsida kommer dock att finnas kvar, och kan fyllas i under hela året. MHRF ber att få återkomma om hur evenemangslistan kan komma att användas på ett annat och bättre sätt framöver, då detta ännu inte är bestämt.

Elmia 2019
MHRF kommer 2019 åter att vara med på den stora påskmässan Bilsport Performance & Custom Motorshow på Elmia i Jönköping. I samarbete med Förlags AB Albinsson & Sjöberg arrangerar MHRF C-hallen för historiska fordon. Denna gång ligger påsken sent, 19-22 april, varför inga detaljer ännu är spikade. Klart är att upplägget liknar tidigare år, och vi hoppas att många klubbar vill vara med. Kring jul räknar vi med att kunna meddela hallens tema och information rörande anmälan med mera, men börja gärna fundera kring medverkan redan nu.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *