International Drive Your Studebaker Day 12:e september

Vi på Västkusten (Göteborgs området) tänkte att vi gör detta som en ute aktivitet pga Corona.   Samling vid Anten-Gräfsnäs Järnväg kl: 11.00. Vi tar en tur runt sjön Anten på sköna vägar och hamnar sedan i Gräfsnäs, slottspark. Lunchar medhavd lunchkorg.

Vi i Roslagen samlas vid DC3:an Norrteljeportens parkering vid södra infarten Norrtälje kl.11.00 för en liten utflykt till Furusund där vi intar medhavd matsäck eller äter på värdshuset. (ingen bokning krävs)

Lägg gärna till i kommentarer om ni i andra delar av landet tänker göra någon gemensam tur.

 

 

En reaktion på ”International Drive Your Studebaker Day 12:e september”

  1. Int. Drive Your Studebaker Day. i Roslagen: Vi samlas vid DC3:an Norrteljeportens parkering vid södra infarten Norrtälje kl.11.00 för en liten utflykt till Furusund där vi intar medhavd matsäck eller äter på värdshuset. (ingen bokning krävs)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *