Studebaker 1951 Commander Landcruiser

Ventilerat Studebaker 1951 Commander Landcruiser

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  webmaster 11 månader, 4 veckor sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #21772 Svar

  Marita Linnarsson

  Hej!

  Har en undran om det finns någon som har en sådan här bil. Min farfar hade en på 50-60 talet nån gång och pappa pratar oerhört nostalgiskt om denna bil. Det vore underbart om det ginge att ordna vid någon träff nästa år eller ändå… att pappa återigen kunde få titta på samt åka en sväng  i en sådan här bil… skulle vilja bjuda honom på det som försenad 80 års present…. givetvis mot ersättning! Är det någon träff skapligt nära.. som en sådan här bil är med på….. eller någon som bor inom ok avstånd… om det går att ordna kontakt på något sätt… vore underbart… jag bor utanför Falköping och pappa bor i Borgunda mellan Falköping och Skövde…  resterna av chassit  som stod i en stenmur mm sålde han för längesen till någon runt Karlsborg…. kanske vet någon något om denna bil…?

  vore verkligen toppen om detta går att ordna… i annat fall får ni gärna tipsa om var det sker träffar nästa år så vi kan åka dit och titta……

   

  Med vänlig hälsning, Marita Linnarsson

  mail: haklappen63@hotmail.com

 • #21778 Svar

  webmaster
  Forumledare

  Hej Marita,

  1951 Land Cruisers är det ont om i Sverige, men det finns kanske någon i klubben som har en kulnos och kan tänkas ställa upp. Jag skickar frågan till våra medlemmar och ber dem kontakta dej.

  Jan Wikström

  webmaster Studebakerklubben.se

Svar till: Studebaker 1951 Commander Landcruiser
Din information: