ANDRA TRÄFFAR

Förutom våra klubbträffar träffas vi på andra arrangemang som ordnas av andra.

Man kan stråla samman för en fika även utan bilar

Inger och Allan ordnar kräftskiva i Moshultsmåla som började på Kyrkö mosse.

Studebaker träff som Inger och Allan Åse’n ordnade i samband med marknaden i Markaryd den 1:e Juni samlade både klubbmedlemmar och andra Studebakerägare

Klubben har fått gamla original Studebaker reklamfilmer. Som skänktes till film museet i Säter. Vi var några som samlades en oktober dag för en filmvisning av dessa rariteter.

Aldrig tidigare har så många Studebaker ekipag, 8st samlats i så vackert väder som på Tjolöholm söndagen 25 maj.

Den lokala Studebaker träff som Inger och Allan Åse’n ordnade i samband med marknaden i Markaryd den 9:e Juni samlade inte mindre än 11 Studebakers.

Morgonen började lite mulet men gick sedan över till en strålande solig dag över de 6 Studebaker ekipagen som samlades här på Tjolöholm den 20:e Maj.

Vi var några stycken från klubbens Borlänge träff som tyckte vi skulle träffas igen för en lokal Studebakerträff och så blev det Lördagen den 2:e September.

Det blev några stycken från klubben denna gråmulna dag.

Rune Karlsson gjorde ett fint jobb med att samla ihop inte mindre än 7 medlemmar och deras bilar från 1937 – 1962 för att ge publiken en bild av modell utbudet hos vår ack så tidigt avsomnade bilmärke.

Årets Orphan Car Meet hölls vid Ekuddens camping i Mariestad. Hit kom olika amerikanska bilmärken som inte längre tillverkas. Förutom bilar från Sverige så kom även några från Norge. Det kom bland annat Studebaker, Hudson, Kaiser/Fraiser, AMC/Rambler, Nash, Packard och Flint.