KLUBBTRÄFFAR

Träffen var på Kristi himmelfärdshelgen 18-21 maj. Vi bodde på Strand Hotell som ligger vid hamnen i vackra Borgholm på Öland.

Lazy DayS vår gemensamma träff med Studebakerregisteret Norge. Bilder kommer senare

Vårt träff högkvarter var hotell Frykenstrand den 11:e – 14:e juli. Vi var drygt 50 personer i 25 bilar från Sverige, Norge och Finland. Vi tackat Kerstin Haffling och Olle Björn för värdskapet.

Årets träff/ EU möte hölls med Hotell Fars Hatt som huvudkvarter den 6:e – 10:e juni.

Vårt träff högkvarter var Scandic Star i Lund under tiden 13 – 16/7 juli. Vi tackar värdparen Bengt-Åke & Ann-Christin Larsson samt Jan-Inge & Ann-Kristin Larsson för en trevlig helg

Årets klubbträff 14 - 17 juli förlades i Norrtälje trakterna Vi tackar våra värdar Lars-Göran & Lena, Ingemar & Ingrid, Uffe & Eija samt Stefan & Lina för en lyckad träff.

Årets träff på Hotel Norra Vättern den 9 – 12 juli var välbesökt och bjöd ett antal trevliga aktiviteter. Vi tackar träffens värdpar Lennart & Anki för en trevlig helg.

Årets klubbträff 10-13 juli har sin bas på Stufvenäs Gästgiveri, beläget ca 3mil söder om Kalmar intill Kalmarsund. Därifrån gör vi utflyckter till Kosta och Karlskrona. Det kom totalt ett 50 tal personer och 30 bilar på denna träff från stora delar av vårt avlånga land. Närbilder på bilarna och några fler foton från träffen ser du längst ner. Vi tackar Björn “Gullabo” Nilsson för en trevligt träff på en fin plats. Hoppas vi ses igen nästa år.

När vår klubb samlades till sommarträffen den 17-21 juli på Skärgårdshotellet i Nynäshamn blev det tillsammans med andra klubbar från hela Europa. Gunno Boström , Hillevi Rangström och Jan-Erik Heikefelt var våra värdar på träffen.

Hans-Olav Hansen , Mona och Leif Berg bjöd in till en träff den 5 – 8 juli med förläggning av deltagarna i Kaserna, ett före detta logement men numera vandrarhem nedanför Haldens fästning.

Allan & Inger, Åke & Siv, Peter & Anne samt Jimmy ordnade en träff 7 – 10 juli i westernstil men också med stora stycken Svensk kultur och natur.

Detta blev en träff 29juli – 1 augusti med miljö präglat av vad Flygstaden (gamla F15) erbjöd med förläggning av deltagarna i logement.

Årets träff var förlagd till Vadstena Camping den 9 – 12 juli vid Vätterviksbadet utanför Vadstena. Träffen hade rekord många deltagare 76 anmälda och ytterligare några som var med på delar av träffen.

Träffen var förlagd till Ronnums Herrgård i Vargön utanför Vänersborg 29 maj – 1 juni

Årets träff 26 – 29 juni var förlagd till vandrarhemmet “Sunnersta Herrgård”, utanför Uppsala.

Årets träff var förlagd till Tyllsnäs udde strax utanför Borlänge 27 – 30 juli.

Årets träff 10 – 14 augusti var förlagd till Röra Röds Kursgård som finns på västra Orust.

Vi träffades 16 – 18 Juli på Norra berget - Gaffelbyns stygby.

Träffen 11 -13 Juli i Fredrikstad, Norge blev en blandning av gamla och nya bekantskaper.

Siljansbadets camping i Rättvik var platsen för detta klubbmöte, det kom 13 Studebakers.

Träff i Värmland på Gräsmarkslägrets logementet

I början på september 1995 anordnade Studebakerklubben sin första märkesträff. Det kom lite som en överraskning att nu äntligen var det dags. Vi var ett gäng som träffats på olika bilträffar sedan början på 80-talet. Men någon organiserad märkesträff hade vi aldrig fått till. Överraskande, ja därför att arrangören Åke Gustavsson från Skövde var tämligen ny i Studebakersammanhang. Åkes Dictator från 1937 var inte renoverad ännu. Med som arrangör var också Ulf Andersson från Knäred, även han ägare av en Dictator från 1937. Platsen var Granviks semesterby, norr om Karlsborg på Vätterns nordvästra sida.